«Ζωή με λες» ✏ Γιάννης Φιλιππίδης ✏ Booze Cooperativa 13/12 στις 8 μ.μ.


Ταξίδευε για καιρό στη σκέψη μας. Έτσι θελήσαμε το «Ζωή με λες», να ‘ναι σκόπιμα το 13ο βιβλίο μας. Να κουβαλάει ένα κομμάτι από μας, τις αλήθειες, τους φόβους μας. Να κλείνει γλυκά το μάτι στη ζωή. Να επανεστιάσει στα σημαντικά της ολοδικής μας τρέχουσας επικαιρότητας.


Αφήνοντας πίσω μας μια απ’ τα βάθη της ψυχής της κακόψυχη χρονιά κι οδεύοντας σε μια καινούργια, που μεταφέρει άδειο το καλάθι των καλών οιωνών της -μολονότι θα θέλαμε πολύ- ονειρευτήκαμε το «Ζωή με λες», να σπάσει προεόρτια το ρόδι ενάντια στη γκαντεμιά των ημερών που φαντάζει ακλόνητη, μεταφέροντάς σας ένα αισιόδοξο μήνυμα, αφού σε μια χρονιά σαν το 2011, η «Άνεμος εκδοτική» ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο της με 14 σημαντικά βιβλία χάρη στην αγάπη και τη θερμή αγκαλιά των φίλων και του αναγνωστικού κοινού. 

▶ Την 13η Δεκέμβρη (πως θα γινόταν αλλιώς;) σας περιμένουμε στην αίθουσα Etage Litteraire, τον ολοκαίνουργιο όροφο λογοτεχνίας του Booze Cooperativa. Για τη ζωή, αλλά και το βιβλίο του Γιάννη θα μιλήσουν: Πέτρος Κουμπλής, συγγραφέας-ραδιοφωνικός παραγωγός (Δίεση 101.3) Σπύρος Σεραφείμ, ραδιοφωνικός παραγωγός (Βήμα fm 99.5) Κι η δημοσιογράφος και δημιουργός του www.CatIsArt.gr κυρία Ειρήνη Αϊβαλιώτου. Διαβάζουν οι ηθοποιοί: Φωτεινή Φιλοσόφου Μάρω Αγρίτη Δανάη Καλαχώρα Δέσποινα Παπάζογλου Νάντια Περιστεροπούλου και Δήμητρα Σύρου. Τις αναγνώσεις ντύνουν με τις μαγικές φωνές τους η Ζωή Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ρούτση. Στα πλήκτρα τις συνοδεύει ο συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης. 

▶ Ο χώρος θα ‘χει ντυθεί τις φωτογραφίες της Ρενέ Ρέβαχ, που ανταμώνουν με τα κείμενα του Γιάννη Φιλιππίδη στο «Ζωή με λες», παράλληλα με τη δική της 15ήμερη έκθεση φωτογραφίας, που θα γίνει τις πρώτες μέρες του Γενάρη στους χώρους του Booze Cooperativa. Σας θέλουμε όλους εκεί. 
▶ Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2011, στις 8 το βράδυ Booze Cooperativa αίθουσα Etage Litteraire (1ος όροφος) Κολοκοτρώνη 57 στο Σύνταγμαwww.boozecooperativa.com 
▶ για περισσότερες πληροφορίες: Άνεμος εκδοτική, 210 82 23 574www.anemosekdotiki.gr 

▶ «Ζωή με λες» > σχήμα πεζογραφίας > σχήμα πεζογραφίας: 14x20,5 cm >χαρτί σαμουά 120 γραμμαρίων εσωτερικά > σελ.: 176 > λιανική τιμή από τον «Ανεμο» κι όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία: 13.70€