Ένα μεγάλο ολόθερμο «ευχαριστώ»


Αυτήν τουλάχιστον τη φορά, θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια, τον κόσμο των μεγάλων βιβλιοπωλείων και των χονδρεμπόρων του βιβλίου, που παίζουν το δικό τους στρατηγικό ρόλο στη γενική διακίνηση.

Οι παραγγελίες του «Απρίλη» ξεπέρασαν κάθε τρελό μας όνειρο, προκαλώντας στιγμές μαγικών εκπλήξεων στον Άνεμο.
Τους ευχαριστώ ειλικρινά που πίστεψαν από καρδιάς σε ένα συγγραφικό μου ακόμα όνειρο τόσο προσωπικό στην πραγματικότητα κι ανέλαβαν με τη σειρά τους να το δείξουν, να το προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο, να το τοποθετήσουν ως την Κύπρο και το Αεροδρόμιο από την επόμενη εβδομάδα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μολονότι ζούμε σε μια μαύρη εποχή, όπου εμείς τρέχουμε για τα κόστη των εκδόσεων των ίδιων μας των τίτλων
και τίποτα σχεδόν στην αγορά δεν γίνεται χωρίς τιμολόγιο διαφημιστικής δαπάνης, είναι ειλικρινά όνειρό μου που πραγματοποιείται, άνθρωποι που σε παρακολουθούν χρόνια από το δικό τους μετερίζι ο καθένας, να συντονίζονται ΠΛΑΙ σου· με εκτίμηση.

Οι τρεις πρώτες εκδόσεις του βιβλίου κυκλοφορούν ήδη ή θα φτάσουν σε κάθε κατάστημα πανελλαδικά μέσα από τα άμεσα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Οι παραγγελίες μέσα από το σάιτ συνεχίζονται κανονικά κι οι φίλες/οι παραλαμβάνουν τα βιβλία μας με προνόμια κάρτας μέλους και δωρεάν ταχυμεταφορικά έξοδα για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 25€.

Βοηθήστε με τον τρόπο σας
ώστε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε κοινά ταξίδια.

http://www.anemosekdotiki.gr/pezografia/aprilis.html ή μ’ ένα τηλεφώνημά σας, καθημερινά στο 210 8223 574

Από καρδιάς ευχαριστώ εκ των προτέρων