Αναστασία Κορινθίου – Γιάννης Φιλιππίδης, δύο συγγραφείς μιλούν για τα βιβλία τους, Loukoumi Bar 28/09/2015 στις 19:00

Δύο αγαπημένοι και καταξιωμένοι συγγραφείς του Ανέμου, η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης Φιλιππίδης –που συμβαίνει ν’ αγαπούν ο ένας τον άλλον, παράλληλα- αποφάσισαν να μοιραστούν με τις φίλες και τους φίλους τους δημόσια, όσα μαγικά βλέπουν μέσα από τον ονειρικό κόσμο της πεζογραφίας και των συναισθημάτων, κάθε φορά που συναντιούνται σε συναθροίσεις φίλων, πάντα με την ορμή και το κέφι που τους διακρίνει.
Ο κύκλος των κοινών τους παρουσιάσεων, ξεκινάει από την Αθήνα και το Loukoumi Bar στην πλατεία Αβησσυνίας την Δευτέρα 28 του Σεπτέμβρη στις 19:00.
Επιλεγμένες στιγμές από τα δυο μυθιστορήματα,
θα αποδώσει η ηθοποιός κι αγαπημένη φίλη του Ανέμου,
κυρία Ελένη Τζώρτζη.

Ανάμεσα στις αναγνώσεις, οι δυο συγγραφείς μιλούν ο ένας για τον άλλον και εκμυστηρεύονται μυστικά για το δικό τους βιβλίο,
και θα «ανακριθούν» με μεγάλη τους χαρά από μια δυνατή ομάδα σπουδαστών από το ΙΕΚ Δημοσιογραφίας Πειραιά, που επιφυλάσσουν για τους δυο δημιουργούς τις πιο απρόσμενες και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Τους δημοσιογράφους της γενιάς του αύριο, συντονίζει η Μάρθα Κατσιδώνη.

Είκοσι μέρες πριν ξανασυναντηθούν για τη δεύτερη κοινή τους παρουσίαση στη βασίλισσα του νοτίου Αιγαίου, τη Ρόδο, η Αναστασία Κορινθίου και ο Γιάννης Φιλιππίδης, υπόσχονται μια νύχτα με άρωμα θεάτρου και πολλές αυθόρμητες κι ειλικρινείς εκμυστηρεύσεις, μετατρέποντας τη βραδιά σε μια γιορτή απ’ αυτές που μοιράζονται αγαπημένοι με αγαπημένους, και θα και θα ‘χετε σίγουρα, να θυμάστε για πολύ καιρό!
Μη λείψετε!

Facebook event:
Αναστασία Κορινθίου – Γιάννης Φιλιππίδης, δύο συγγραφείς μιλούν για τα βιβλία τους, Loukoumi Bar 28/09/2015 στις 19:00