Επικοινωνία 94fm • «Βιβλιοθήκες στα fm≥ • «Ο Απρίλης στάθηκε αλήτης»

Aύριο Κυριακή στις 11 το πρωί, κερνάμε ραδιοφωνικό καφέ με τρελή διάθεση για ουσιαστική κι ενδιαφέρουσα κουβέντα από την εκπομπή «Βιβλιοθήκες στα FM», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Αφορμή βέβαια αποτελεί η διαδρομή του φετινού βιβλίου μου με τίτλο «Ο Απρίλης στάθηκε αλήτης», αλλά ο πολύτιμος χρόνος των fm δεν θα αναλωθεί μονάχα στο προσωπικό αφιέρωμα ενός συγγραφέα, γιατί στόχος μας είναι να κουβεντιάσουμε με ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, το σύνολο του ελληνικού βιβλίου και του κόσμου του, οπότε έχετε plus λόγους να χαλαρώσετε –είτε για να ιντριγκαριστείτε ελεύθερα, χαμογελώντας, όταν οι στιγμές θα το φέρνουν.
.
Παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρης Πολίτης, Αντιπρόεδρος του Δ..Σ. της ΕΕΒΕΠ Χριστίνα Κυριακοπούλου, Μέλος του ΔΣ της ΕΕΒΕΠ.
Γνωρίστε περισσότερα για την ΕΕΒΕΠ, γιατί το έργο της για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Λόγο, έχει ιερή σημασία.
Την εκπομπή μπορείτε να την απολαμβάνετε στην Αττική από τους 94fm και σε όλη την Ελλάδα από τον δικτυακό τόπο του ραδιοφώνου http://www.94fm.gr
.
Επικοινωνία 94fm Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής.
• Η εκπομπή υποστηρίζεται από την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Επικοινωνία 94fm του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.